Vad är poängen?

Jag blir så trött på allt tjat om jämställdhet mellan mannen och kvinnan hit och dit. Är det så svårt att förstå att kvinnan kommer aldrig vara jämställd med mannen, det är så enkelt som så. Hon har aldrig varit det, kommer aldrig att bli.
Jag tycker det skulle vara helt suveränt om det skulle finnas en chans till det, absolut. Men då jag är bombsäker på att det aldrig kommer vara riktigt jämställt, så vill jag inte heller hoppas för mycket på det. Då blir jag bara besviken. Hellre gör jag mig redo för en karriär där jag aldrig kommer uppnå samma status som mannen. Kanske det helt enkelt skulle vara enklast att bli typ hemmafru från början, och inte ens bry sig om att försöka sig på en karriär!?


Kommentarer
Postat av: Jessica

Ja, jag mår absolut mycket bättre!

Hur är det med dig? :)

2010-04-16 @ 13:30:20
URL: http://sofuckingreal.blogg.se/
Postat av: LindaSV: JA, en sådan befrielse! Speciellt när det är en person som är 'känd' för sitt vackra utseende (ex min vän Carolina). Tacka vet jag människor som inte låter alla komplimanger utmynna i narcissism.

2010-04-16 @ 13:57:06
URL: http://spinsterandlunatic.blogg.se/
Postat av: ida

svar_ hehe ;)

2010-04-16 @ 18:14:35
URL: http://byidagustafsson.blogg.se/
Postat av: åsa

SV: Ja men visst är det härligt med sol ! Man blir så mkt gladare och piggare då tycker jag. Hoppas det håller i sig hela helgen !Vad händer för dig i helgen då?

2010-04-16 @ 18:29:30
URL: http://lifeofamaniac.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0