Homosexualitet är en sjukdom.

Homosexualitet är inte precis normalt. Det brukar uppskattas finnas 5-17 procent i världen, alltså kan vi ju konstatera att det inte är ett vanligt fenomen. Många undersökningar som har gjorts tyder på att homosexualitet inte är en sexuell läggning, utan mer utav en sjukdom som kan botas.
Undersökningar visar också att många homosexuella mår dåligt. Det är inte alls ovanligt att homosexuella mår dåligt och uppsöker psykiatriker. En tredjedel av dessa har gjort allvarliga försök till självmord. Litet äldre homosexuella män har sex gånger större tendens att göra självmord än heterosexuella män. Hos homosexuella kvinnor är det också betydligt större chans för självmord än heterosexuella kvinnor.
En genomsnittlig homosexuell man har haft sexuella relationer med hundratals olika män, vilket ökar risken för att könssjukdomar sprids.
Vart vill jag komma med denna faktabomb? Homosexualitet är inte normalt. Det är inte heller en läggning. Det är, som jag skrev i början av inlägget, en sjukdom, vars drabbade borde botas. För deras eget bästa. Jag själv kan inte stå ut med att se homosexuella "in action", det är sjukt för mig. Helt sjukt.

Vad är er åsikt?


Läs mer här och här.

Kommentarer
Postat av: June

Jag förstår om homosexuella mår dåligt när det finns såna som du som skriver sånt där.... men jag antar att du skriver det bara för att provocera.

2010-04-13 @ 17:58:25
URL: http://junesabstracts.blogg.se/
Postat av: julia

sv; haha, ja,, det gör ju det..! ;DJag tror/ tycker inte att det är en sjukdom, utan även att det inte är väldigt vanligt så är det inget fel.. Det är ju trots allt inte ett kön man blir kär i, utan en speciell person.. :p

2010-04-13 @ 18:21:14
URL: http://juliawilberts.blogg.se/
Postat av: Sabina

tacktack :) och haha , ja, det känns som min data kommer ge upp närsomhelst :o

2010-04-13 @ 19:38:12
URL: http://saaabinas.blogg.se/
Postat av: victoria

Dom som är homosexuella mår förmodligen dåligt för att de finns så trångsynta människor med fördomar inte pga dom attraheras av sama kön.

2010-04-14 @ 15:03:19
URL: http://victoriaaaaa.blogg.se/
Postat av: sigg

men här håller jag inte med dig alls

2010-04-15 @ 14:28:38
URL: http://shareware.blogg.se/
Postat av: Marina

Håller inte alls med dig som att jag själv är bisexuell. Homosexuallitet är inte en sjukdom!

2010-04-16 @ 14:39:20
URL: http://marinapalme.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0